Sid Razali ฏ๎๎๎๎๎๎๎ ( @sidchan ) Twitter Profile

sidchan

Sid Razali ฏ๎๎๎๎๎๎๎

kononnye engineer yang nerd tapi power #GGMU #MUFC Jersey & shoes collector 1989-2020 Instagram: Sidchan Jersey #WTS https://t.co/RywE0Nj4qV

Shah Alam & Terengganu

Joined on 15 June, 2009

http://www.manutd.com

  • 22.2k Tweets
  • 15.6k Followers
  • 7.3k Following

Kerja lagi (@ Data Center, MAMPU Cyberjaya in Cyberjaya)

 0  0  0

Replying to @hustlaco: THANK YOU SUTERA FC FOR TRUSTING US 😎

Korang yang masih mencari tempat nak custom jersi boleh klik link di bio kami 👆🏼

#hus

 0  0  1

THANK YOU SUTERA FC FOR TRUSTING US 😎

Korang yang masih mencari tempat nak custom jersi boleh klik link di bio kami 👆🏼

#hustla #hustlaco #sublimatehustla

 4  0  1  Download

Semakin menaik hibah tahunan #tabunghaji insyallah

 0  0  0  Download

Alhamdulillah, Tabung Haji (TH) telah mengumumkan agihan keuntungan sebanyak 3.10%

 8  1  19  Download

Quoted @thevocket

Naib Presiden Nike Letak Jawatan Selepas Terpalit Skandal Bisnes 'Reseller' Milik Anaknya

RIP @Nike

 1  0  0

Replying to @ErahSoo: Hi! Erah ada jual Pelitup Muka by Syamly yang best! ✨🥳

💯 Washable 3 ply mask
💯 2 sizes: Adults & Small
💯 Starts from: RM35 on…

 0  0  48

Replying to @pittssuda: Selamat pagi warga cheras-kajang, hari ni nasi dendeng menghala kesana. Kalau nak selit order boleh la sebelum pukul 10am ni…

 0  0  19

Quoted @yeobeeyin

"Saya, Jamal Md Yunos memohon maaf kerana memfitnah.... dan saya sekarang mengakui bahawa YB Yeo Bee Yin seorang yang jujur dan telus... Saya ingin memohon maaf kepada YB Yeo Bee Yin atas kesilapan saya ini...." #vindicated

Hahaha

 1  0  0

Replying to @JalalMisai_2: Sudah berlambak orang bagi info tentang penipuan berkaitan individu dalam gambar. Kenapa masih tak mahu padam? https://t.…

 0  0  100

Replying to @CSukan: Ada berita baik.

Contest menang handphone? ESOK!
Contest menang percutian? HARI INI!

Cukup 100 RT kita jalan!

 0  0  162

Replying to @MimiRoroKidull: @zarakahan @RadhiBudin Same person hehe. I share sebab i byk kali terpedaya and tlg dia sbb kesian. Before this suka ma…

 0  0  202

Quoted @drzul_albakri

Sumbangan tadi.

Kesian Scammer

 0  2  2

Ada berita baik.

Contest menang handphone? ESOK!
Contest menang percutian? HARI INI!

Cukup 100 RT kita jalan!

 47  8  162

Selamat pagi warga cheras-kajang, hari ni nasi dendeng menghala kesana. Kalau nak selit order boleh la sebelum pukul 10am ni.

Sebungkus RM10
Delivery RM10-RM13
Delivery KL RM5-RM9

Klik utk order.

 9  2  19  Download

Replying to @sukanzcom: RASMI: Singapura tuan rumah AFC Cup Kumpulan H dan I.

Kedah Darul Aman (KDA) dan Terengganu FC akan berkunjung ke Singapura…

 0  0  34

Kadang kadang kesian jugak VDB ni.. Tapi apa bole buat,kau sabar dulu.. Nanti masuk lah dalam list ole tu. Aku dulu wakil sekolah begitu jugak,Allhamdulillah berkat sabar sampai habis pertandingan simpanan terus 😌 #GGMU #MUFC

 2  3  1  Download

Replying to @afafn8: Hi warga twitter sekalian🤗🤗🤗
.
Anda berminat nak belajar bahasa MANDARIN tapi terlalu sibuk dan tiada masa!!!
.
Jangan risau,jo…

 0  0  42

Quoted @zarakahan

Friends - consider donating to this single mom with three small children who is at risk of homelessness and can barely feed herself and her toddlers. She has asked for help from Baitulmal but they can only help AFTER she gets a house. An RT would be appreciated.

Sudah berlambak orang bagi info tentang penipuan berkaitan individu dalam gambar. Kenapa masih tak mahu padam?

 88  3  100

RASMI: Singapura tuan rumah AFC Cup Kumpulan H dan I.

Kedah Darul Aman (KDA) dan Terengganu FC akan berkunjung ke Singapura untuk perlawanan peringkat kumpulan AFC Cup 2021 selepas disahkan AFC sebentar tadi.

(1/2)

#AFCCup2021

 74  3  34  Download

@zarakahan @RadhiBudin Same person hehe. I share sebab i byk kali terpedaya and tlg dia sbb kesian. Before this suka main no ekor. Back up husband suka main “barang” n no initiative nak earn income. Bila org tlg je habis. Bila habis minta balik or blk rumah parent. Divorce? Wallahualam @drzul_albakri

 182  8  202  Download

Quoted @CSukan

Baik, sebab sambutan yang baik. Admin akan bagitahu kita akan buat contest merupakan hadiah tiga biji phone oppo reno 5 pada hari RABU ini.

Pastikan anda tidak ketinggalan dan sentiasa follow acc cakapsukan di twitter instagram dan facebook.

Hint : Contest mudah.

Sah, rabu.

 1  0  2

Hi warga twitter sekalian🤗🤗🤗
.
Anda berminat nak belajar bahasa MANDARIN tapi terlalu sibuk dan tiada masa!!!
.
Jangan risau,jom belajar dengan kami,gerenti puas hati.banyak benefit jugak anda boleh dapat dengan kami.
.
Jom sertai kami sekarang🤩🤩🤩
.
Lihat di bawah👇🏻👇🏻👇🏻

 19  1  42  Download

Hi! Erah ada jual Pelitup Muka by Syamly yang best! ✨🥳

💯 Washable 3 ply mask
💯 2 sizes: Adults & Small
💯 Starts from: RM35 only

WA:

Pssst: Gambar all from my customers! Style walaoooo. 🤭

Can help me RT thiss?

 10  1  48  Download

Guess my job. Wrong answers only

 34  35  1  Download

End of content

No more pages to load